domingo, 9 de junio de 2019

Ecologisme


L’ecologisme és un concepte que hui dia és necessari remarcar ja que, amb la contaminació de gasos i plàstics, i l’excessiva utilització de recursos no naturals, estem fent malbé al nostre planeta sense adonar-nos-en.
Els ecologistes denuncien, en recerca de la comoditat en la nostra vida diària, consumim una sèrie d’objectes no únicament quan ens són necessaris, sinó a tothora. Eixe benestar acceptat com a normal ja no s’observa en les situacions habituals com a res dolent, encara que comporten un increment molt alt de consum i de materials.
El reciclatge de materials es veu com una necessitat per a reduir l'explotació dels recursos naturals, però també cal que siga vist com una obligació si volem disminuir tot el fem i les deixalles que trobem arreu del planeta com és el cas de l’illa de plàstic a l’oceà, clar exemple del problema.
La nostra manera d’entendre la vida consumeix molta energia i molts materials innecessaris, però també cal assenyalar que el ritme estressant i la manca de temps que el sistema capitalista ens ha atorgat, ha provocat que l’alt consum d’energia i de productes contaminants els hàgem assumit com a necessaris.
En conclusió, cal assenyalar que és imprescindible que els membres de les societats del primer món especialment, no només les persones sinó també la indústria, s’impliquen en la reducció dels rebutjos que llancen a l’aire i als rius i oceans, alhora que disminuïsca la producció nociva de gasos i de plàstics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario